Sähkö-Systema Lappeenranta ja Jyväskylä

Sähkö-Systema Oy on vuonna 2011 perustettu täydenpalvelun sähköasennusliike jonka pääpaikka sijaitsee Lappeenrannassa. Toimintamme on laajentunut vuosi vuodelta kysynnän mukaan. Olemme yksi Lappeenrannan omavaraisimmista urakoitsijoista, mitä tulee yrityksen omaan osaamiseen sähköalalta.

Tällä hetkellä meillä on toimintaa myös Savitaipaleella ja tuoreimpana lisäyksenä myös Jyväskylässä.

Yrittäjinä toimivat Esa Saaranen ja Petri Alatalo. ”Noin vuosi mentiin kahdestaan, mutta sitten töitä ja kysyntää alkoi olemaan niin paljon, että emme enää ehtineet tekemään, joten oli mietittävä ensimmäisen asentajan palkkaamista”  Esa sanoo.

Kasvun takeena on hyvät yhteistyökumppanit joiden kanssa hommat toimii puolin ja toisin luotettavasti!  ”Tällä hetkellä työllistämme itsemme lisäksi n.25 asentajaa, sekä yhden työnjohtajan eli yrityksen kokonaishenkilö määrä on noin. 25-30 henkilöä”  Petri kertoo.

Yksi asentajistamme työskentelee pääsääntöisesti Savitaipaleella, Ristiinassa ja Suomenniemellä. Muuten työmme pyörivät ympäri maakuntaa, pääpaino kuitenkin Savitaipale, Lappeenranta, Imatra ja Jyväskylä -alueella. Yritys tarjoaa laadukkaita sähköalanpalveluja sekä ratkaisuja erilaisiin sähköongelmiin Etelä-Karjalan ja Jyväskylän alueella, niin yrityksille kuin yksityisillekin. Käytämme töissämme laadukkaita materiaaleja sekä ammattitaitoisia asentajiamme.

Ennekuin Sattuu

Mainoslauseemme ’”ennen kuin sattuu” on tullut siitä, että suosittelemme tilaamaan aina paikalle ammattilaisen ennen kuin sattuu ja pahasti. Varsinkaan sähkön kanssa ei kannata alkaa leikkimään.

Täältä voit käydä tarkastamassa mitä ”tavallinen” sähkönkäyttäjä saa tehdä

https://stek.fi/sahkoturvallisuus/kuka-saa-tehda-sahkotoita/

 

 

 

Mikään työ ei ole meille liian pieni eikä liian suuri!  

Haluaisitko tietää lisää? Ota yhteyttä lomakkeella!

    Mieluisampi yhteydenottotapa * Pakollinen